Помістіть в каструлю рибні обрізки і голови, залийте окропом, посоліть, додайте цілу цибулину, нарізану моркву, корінь петрушки, лавровий лист і запашний перець. Доведіть до кипіння і варіть годину-півтори. Потім процедіть бульйон.
Приготуйте заправку. Подрібніть селеру, другу цибулину, часник, перець чилі і обсмажте на оливковій олії. Додайте томати, влийте вино, всипте чебрець і мелений фенхель. Перемішайте, накрийте кришкою і томіть цю суміш протягом 5ти хвилин. Після цього додайте заправку в суп.
Наріжте рибне філе, покладіть в суп, доведіть до кипіння і варіть протягом 15ти хвилин. Процідіть морський коктейль від масла, додайте в суп і проваріть одну хвилину. Потім покладіть подрібнену зелень, посоліть, поперчіть і доведіть суп до кипіння.
За бажанням, подавайте до столу, прикрасивши дольками лимона і гілочками базиліка.
Файл cookie – це невеликий фрагмент тексту, що надсилається веб-переглядачу веб-сайтом, який ви відвідуєте. Він допомагає веб-сайту запам’ятати інформацію про ваше відвідування, зокрема вибрану мову й інші налаштування. Це може полегшити ваше наступне відвідування та зробити сайт кориснішим для вас. Файли cookie відіграють важливу роль. Без них користуватися Інтернетом було б значно складніше