Перші страви
Гострий суп “Буйабес”
Інгредієнти
  • 1,5 кг голов і обрізків морської риби
  • 600 г філе морської риби
  • 250 г морського коктейлю "Водний світ"
  • 3 л окропу
  • 1 шт. моркви
  • 4 зубчика часнику
  • 100 г стебля селери
  • 400 г ошкуренних томатів у власному соку
  • 100 мл білого сухого вина
  • 50 мл оливкової олії
  • 4 шт. лаврових листи
  • за смаком душистий перець, петрушка, сіль

Приготування

  1. Помістіть в каструлю рибні обрізки і голови, залийте окропом, посоліть, додайте цілу цибулину, нарізану моркву, корінь петрушки, лавровий лист і запашний перець. Доведіть до кипіння і варіть годину-півтори. Потім процедіть бульйон.
  2. Приготуйте заправку. Подрібніть селеру, другу цибулину, часник, перець чилі і обсмажте на оливковій олії. Додайте томати, влийте вино, всипте чебрець і мелений фенхель. Перемішайте, накрийте кришкою і томіть цю суміш протягом 5ти хвилин. Після цього додайте заправку в суп.
  3. Наріжте рибне філе, покладіть в суп, доведіть до кипіння і варіть протягом 15ти хвилин. Процідіть морський коктейль від масла, додайте в суп і проваріть одну хвилину. Потім покладіть подрібнену зелень, посоліть, поперчіть і доведіть суп до кипіння.
  4. За бажанням, подавайте до столу, прикрасивши дольками лимона і гілочками базиліка.
  5. Детальний відеорецепт за посиланням: https://bit.ly/2xZpvZ8
Смачного!
Інші Перші страви
close

Будемо раді довгостроковій співпраці

Ваша Заявка успішно відправлена!

picture picture picture picture
Ми використовуємо файли cookie
Добре
close
Як ми використовуємо файли cookie
Файл cookie – це невеликий фрагмент тексту, що надсилається веб-переглядачу веб-сайтом, який ви відвідуєте. Він допомагає веб-сайту запам’ятати інформацію про ваше відвідування, зокрема вибрану мову й інші налаштування. Це може полегшити ваше наступне відвідування та зробити сайт кориснішим для вас. Файли cookie відіграють важливу роль. Без них користуватися Інтернетом було б значно складніше
Погоджуюсь
close
picture picture picture