Для початку білий хліб порізати скибочками, відрізати скоринку та порізати крупними шматочками
Покласти шматочки хліба до глибокої миски та залити половиною овочевого бульйону з ложкою винного оцту, поставити в холодильник на 2-3 години
Помідори почистити від шкірки і порізати, перекласти до глибокої миски
Огірочки почисти від шкірки, за допомогою чайної ложки дістати насіння і також порізати, додати до миски
Перці почистити від насіння та плодоніжок, розрізати навпіл, половину залишити на потім, а решту порізати і відправити до миски. Теж саме зробити з цибулею та часником
Овочі приправити сіллю, свіжомеленим перцем, паприкою, додати ложку винного оцету та оливкову олію, перемішати і відправити до холодильника на 2-3 години
Овочі разом з хлібом потрібно перетворити в пюре за допомогою блендера, додаючи решту бульйону. Половинки перців, огірок (помідор), за бажанням ще й червону цибулю, порізати дрібними кубиками.
Підготувати креветки: на сковорідці розігріти оливкову олію, додати порізаний пластинками часник, коли часник віддасть свій аромат дістати, а в олії підсмажити креветки. Приправити за смаком сіллю.
Файл cookie – це невеликий фрагмент тексту, що надсилається веб-переглядачу веб-сайтом, який ви відвідуєте. Він допомагає веб-сайту запам’ятати інформацію про ваше відвідування, зокрема вибрану мову й інші налаштування. Це може полегшити ваше наступне відвідування та зробити сайт кориснішим для вас. Файли cookie відіграють важливу роль. Без них користуватися Інтернетом було б значно складніше