Наріжте соломкою моркву, імбир і болгарський перець.
У глибокій сковорідці обсмажте часник та імбир. Додайте моркву, а коли вона стане м’якою, всипте болгарський перець. Обсмажуйте на помірному вогні, не накривайте кришкою. Далі додайте у сковорідку соєвий соус і томатне пюре, кілька крапель свіжого соку лайма, сіль та цукор, перемішайте.
Влийте овочевий бульйон. Коли бульйон закипить, зменште вогонь і додайте морський коктейль.
Локшину для рамена зваріть окремо, відцідіть і дайте охолонути.
Розділіть на порції, приблизно по 70 г локшини на кожну, та додайте бульйон, свіжу кінзу й половинку відвареного круто яйця.
Файл cookie – це невеликий фрагмент тексту, що надсилається веб-переглядачу веб-сайтом, який ви відвідуєте. Він допомагає веб-сайту запам’ятати інформацію про ваше відвідування, зокрема вибрану мову й інші налаштування. Це може полегшити ваше наступне відвідування та зробити сайт кориснішим для вас. Файли cookie відіграють важливу роль. Без них користуватися Інтернетом було б значно складніше