Перші страви
Японський рамен з морським коктейлем
Інгредієнти
  • 40 г Пекінська капуста
  • 2 шт. Болгарський перець
  • 180 г Морський коктейль фірмовий "Водний світ"
  • 30 г Імбир
  • 1 шт. Морква
  • 2 ст. л. Соєвий соус
  • 2 ст. л. Томатне пюре
  • 1 ст. л. Цукор
  • 1 ст. л. Овочевий бульйон
  • 2 зуб. Часник
  • кылька крапель Сік лайма
  • 1 шт. Яйце куряче варене
  • 10 г Кінза
  1. Наріжте соломкою моркву, імбир і болгарський перець.
  2. У глибокій сковорідці обсмажте часник та імбир. Додайте моркву, а коли вона стане м’якою, всипте болгарський перець. Обсмажуйте на помірному вогні, не накривайте кришкою. Далі додайте у сковорідку соєвий соус і томатне пюре, кілька крапель свіжого соку лайма, сіль та цукор, перемішайте.
  3. Влийте овочевий бульйон. Коли бульйон закипить, зменште вогонь і додайте морський коктейль.
  4. Локшину для рамена зваріть окремо, відцідіть і дайте охолонути.
  5. Розділіть на порції, приблизно по 70 г локшини на кожну, та додайте бульйон, свіжу кінзу й половинку відвареного круто яйця.
Інші Перші страви
close

Будемо раді довгостроковій співпраці

Ваша Заявка успішно відправлена!

picture picture picture picture
Ми використовуємо файли cookie
Добре
close
Як ми використовуємо файли cookie
Файл cookie – це невеликий фрагмент тексту, що надсилається веб-переглядачу веб-сайтом, який ви відвідуєте. Він допомагає веб-сайту запам’ятати інформацію про ваше відвідування, зокрема вибрану мову й інші налаштування. Це може полегшити ваше наступне відвідування та зробити сайт кориснішим для вас. Файли cookie відіграють важливу роль. Без них користуватися Інтернетом було б значно складніше
Погоджуюсь
close
picture picture picture