Другі страви
Різотто з мідіями по-неаполітанськи
Інгредієнти
  • 300 г Рис арборіо
  • 170 г Мідії в олії "Водний світ"
  • 250 г Варено-морожені креветки "Водний світ"
  • 1 шт. Цибуля
  • 3 зуб. Часник
  • 1-2 шт. Помідор
  • 500-700 мл Гарячий рибний бульйон
  • 100 г Зелений горошок
  • 100 г Кукурудза
  • 1 ч. л. Куркума та паприка
  • для декору Петрушка та лимон
  1. Для приготування різотто використовується спеціальна сковорідка, але якщо такої нема, візьміть звичайну глибоку сковорідку та розігрійте в ній оливкову олію.
  2. Присмажте мідії та креветки з обох боків. Велику цибулину поріжте кубиками, часник дрібно порубайте.
  3. Помідор опустіть на хвилину в окріп, зніміть шкірку та наріжте м’якоть кубиками.
  4. Перекладіть підсмажені морепродукти в окремий посуд. До ароматної олії, в якій смажилися морепродукти, додайте ще оливкової олії.
  5. Пасеруйте цибулю та часник 2-3 хвилини. Протушкуйте з помідором протягом декількох хвилин.
  6. Додайте рис і продовжуйте помішувати ще декілька хвилин. Всипте спеції та посоліть.
  7. Влийте бульйон з шафраном і решту бульйону (всього 500 мл).
  8. Накрийте кришкою і тушкуйте на маленькому вогні протягом 20 хвилин. Якщо через 20 хвилин рис буде сухуватий, долийте ще 200 мл бульйону.
Інші Другі страви
close

Будемо раді довгостроковій співпраці

Ваша Заявка успішно відправлена!

picture picture picture picture
Ми використовуємо файли cookie
Добре
close
Як ми використовуємо файли cookie
Файл cookie – це невеликий фрагмент тексту, що надсилається веб-переглядачу веб-сайтом, який ви відвідуєте. Він допомагає веб-сайту запам’ятати інформацію про ваше відвідування, зокрема вибрану мову й інші налаштування. Це може полегшити ваше наступне відвідування та зробити сайт кориснішим для вас. Файли cookie відіграють важливу роль. Без них користуватися Інтернетом було б значно складніше
Погоджуюсь
close
picture picture picture