Для приготування різотто використовується спеціальна сковорідка, але якщо такої нема, візьміть звичайну глибоку сковорідку та розігрійте в ній оливкову олію.
Присмажте мідії та креветки з обох боків. Велику цибулину поріжте кубиками, часник дрібно порубайте.
Помідор опустіть на хвилину в окріп, зніміть шкірку та наріжте м’якоть кубиками.
Перекладіть підсмажені морепродукти в окремий посуд. До ароматної олії, в якій смажилися морепродукти, додайте ще оливкової олії.
Пасеруйте цибулю та часник 2-3 хвилини. Протушкуйте з помідором протягом декількох хвилин.
Додайте рис і продовжуйте помішувати ще декілька хвилин. Всипте спеції та посоліть.
Влийте бульйон з шафраном і решту бульйону (всього 500 мл).
Накрийте кришкою і тушкуйте на маленькому вогні протягом 20 хвилин. Якщо через 20 хвилин рис буде сухуватий, долийте ще 200 мл бульйону.
Файл cookie – це невеликий фрагмент тексту, що надсилається веб-переглядачу веб-сайтом, який ви відвідуєте. Він допомагає веб-сайту запам’ятати інформацію про ваше відвідування, зокрема вибрану мову й інші налаштування. Це може полегшити ваше наступне відвідування та зробити сайт кориснішим для вас. Файли cookie відіграють важливу роль. Без них користуватися Інтернетом було б значно складніше