У пательні обсмажити цибулю з морквою до золотистого кольору, додати до них морепродукти та горошок і тушкувати на середньому вогні 5 хвилин з додаванням білого сухого вина.
Потім додати рис, перемішати і поступово вливати гарячий бульйон.
Довести до готовності, не перестаючи помішувати і наприкінці додати тертий сир пармезан.
Файл cookie – це невеликий фрагмент тексту, що надсилається веб-переглядачу веб-сайтом, який ви відвідуєте. Він допомагає веб-сайту запам’ятати інформацію про ваше відвідування, зокрема вибрану мову й інші налаштування. Це може полегшити ваше наступне відвідування та зробити сайт кориснішим для вас. Файли cookie відіграють важливу роль. Без них користуватися Інтернетом було б значно складніше