Закуски та салати
Брускети з пряною кількою по-норвезькі
Інгредієнти
  • 150г Кілька пряного посолу "Водний світ"
  • 1 шт. Багет
  • 5 шт. Перепелині яйця
  • 1 ч. л. Соус песто
  • 1 шт. Червона цибуля
  • для декору Оливки або маслини
  1. Попередньо відваріть круто перепелині яйця та очистіть їх.
  2. Багет поріжте на 4-5 рівних частин, а їх розріжте навпіл. Скибочки багета змастіть зеленим песто.
  3. Покладіть на кожну скибочку тоненьке кільце синьої цибулі, а на нього – 2-3 шматочки кільки.
  4. Зверху викладіть половинку яйця та декілька тонких кілець маслини чи оливки.
  5. Прикрасьте довгими пагонами зеленої цибулі.
Інші Закуски та салати
close

Будемо раді довгостроковій співпраці

Ваша Заявка успішно відправлена!

picture picture picture picture
Ми використовуємо файли cookie
Добре
close
Як ми використовуємо файли cookie
Файл cookie – це невеликий фрагмент тексту, що надсилається веб-переглядачу веб-сайтом, який ви відвідуєте. Він допомагає веб-сайту запам’ятати інформацію про ваше відвідування, зокрема вибрану мову й інші налаштування. Це може полегшити ваше наступне відвідування та зробити сайт кориснішим для вас. Файли cookie відіграють важливу роль. Без них користуватися Інтернетом було б значно складніше
Погоджуюсь
close
picture picture picture