Закуски та салати
Брускетти з сиром, ікрою та перепелиним яйцем
Інгредієнти
  • 2 шт. чіабатта
  • 2 шт. помідора
  • 3-4 ст. л. ікри мойви ТМ "Водный Мир"
  • 4 шт. перепелиних яйця
  • 6 ст. л. сиру
  • 150 г салатного міксу
  • 20 г вершкового масла
  • за смаком оливкова олія,часточка лимона

Приготування

  1. Якщо використовуєте чіаббату – розріжте її уздовж навпіл. Збризніть оливковим маслом і обсмажте з двох боків на сковородці до рум’яних смужок.
  2. Помідори розріжте навпіл, вийміть серцевину з соком, м’якоть наріжте кубиками
  3. Ікру збризніть лимонним соком, додайте сир та кріп, поперчіть. Перемішайте до однорідності. Додайте помідори і перемішайте суміш ложкою.
  4. Розігрійте на сковороді вершкове масло, підсмажте 4 яєчні з перепелиних яєць – постарайтесь розбити яйця на сковороду так, щоб вони не стикалися один з одним.
  5. Викладіть на хліб лист салату, потім – сир з ікрою і помідорами, зверху яєчню з одного яйця. Подавайте страву гарячою.
Смачного!
Інші Закуски та салати
close

Будемо раді довгостроковій співпраці

Ваша Заявка успішно відправлена!

picture picture picture picture
Ми використовуємо файли cookie
Добре
close
Як ми використовуємо файли cookie
Файл cookie – це невеликий фрагмент тексту, що надсилається веб-переглядачу веб-сайтом, який ви відвідуєте. Він допомагає веб-сайту запам’ятати інформацію про ваше відвідування, зокрема вибрану мову й інші налаштування. Це може полегшити ваше наступне відвідування та зробити сайт кориснішим для вас. Файли cookie відіграють важливу роль. Без них користуватися Інтернетом було б значно складніше
Погоджуюсь
close
picture picture picture