Закуски та салати
Запечена груша з креветками та сиром
Інгредієнти
  • 4 шт. тверді та стиглі груші
  • 8 скибочок сиру (напр. гауда)
  • 12 шт. середніх очищених креветок Водный Мир
  • 40 г вершкового масла
  • 1 зубчик часнику
  • 50 мл сік лимона
  • 2-3 гілочки кінзи
  • за смаком сіль, мелений чорний перець

Приготування

  1. Груші розріжте навпіл та видаліть ложкою серцевину. З протилежного боку зріжте трохи м’якоті, щоб груша була стійкою. Збризніть груші половиною лимонного соку. Обсмажте з 20 г вершкового масла з двох сторін по 2 хв. кожну. Перекладіть груші у спеціальну форму, вистеленную папером для випічки.
  2. Креветки розріжте по всій довжині навпіл, але не до кінця. Кожна креветка повинна відкриватися як «книжка». Обсмажте з вершковим маслом по 1-1,5 хв. з кожного боку.
  3. Інші креветки дрібно наріжте, змішайте з часником, пропущеним через прес і залишившимся лимонним соком. Начинку розподіліть по грушам, вдавлюючи її в поглиблення. Зверху покладіть цілі креветки і шматочок сиру. Запікайтев духовці при 180°С, 7-10 хв.
  4. Кінзу дрібно наріжте і розітріть в ступці з сіллю і перцем. Дістаньте форму з духовки. Розкладіть груші по тарілках, збризніть оливковим маслом і посипте пряною сумішшю.
Смачного!
Інші Закуски та салати
close

Будемо раді довгостроковій співпраці

Ваша Заявка успішно відправлена!

picture picture picture picture
Ми використовуємо файли cookie
Добре
close
Як ми використовуємо файли cookie
Файл cookie – це невеликий фрагмент тексту, що надсилається веб-переглядачу веб-сайтом, який ви відвідуєте. Він допомагає веб-сайту запам’ятати інформацію про ваше відвідування, зокрема вибрану мову й інші налаштування. Це може полегшити ваше наступне відвідування та зробити сайт кориснішим для вас. Файли cookie відіграють важливу роль. Без них користуватися Інтернетом було б значно складніше
Погоджуюсь
close
picture picture picture