Груші розріжте навпіл та видаліть ложкою серцевину. З протилежного боку зріжте трохи м’якоті, щоб груша була стійкою. Збризніть груші половиною лимонного соку. Обсмажте з 20 г вершкового масла з двох сторін по 2 хв. кожну. Перекладіть груші у спеціальну форму, вистеленную папером для випічки.
Креветки розріжте по всій довжині навпіл, але не до кінця. Кожна креветка повинна відкриватися як «книжка». Обсмажте з вершковим маслом по 1-1,5 хв. з кожного боку.
Інші креветки дрібно наріжте, змішайте з часником, пропущеним через прес і залишившимся лимонним соком. Начинку розподіліть по грушам, вдавлюючи її в поглиблення. Зверху покладіть цілі креветки і шматочок сиру. Запікайтев духовці при 180°С, 7-10 хв.
Кінзу дрібно наріжте і розітріть в ступці з сіллю і перцем. Дістаньте форму з духовки. Розкладіть груші по тарілках, збризніть оливковим маслом і посипте пряною сумішшю.
Файл cookie – це невеликий фрагмент тексту, що надсилається веб-переглядачу веб-сайтом, який ви відвідуєте. Він допомагає веб-сайту запам’ятати інформацію про ваше відвідування, зокрема вибрану мову й інші налаштування. Це може полегшити ваше наступне відвідування та зробити сайт кориснішим для вас. Файли cookie відіграють важливу роль. Без них користуватися Інтернетом було б значно складніше