Закуски та салати
Новорічний салат з крабовими паличками і грибами
Інгредієнти
  • 200 г печериці
  • 200 г крабові палички ТМ “Водний світ”
  • 1 шт. морква
  • 1 шт. цибуля
  • 1 банка кукурудза консервована
  • 1-2 ст. л. рослинне масло

Приготування

  1. Спочатку підготуємо гриби.
  2. Печериці нарізаємо пластинками. Порізані гриби кладемо на розпечену сковороду з невеликою кількістю соняшникової олії.
  3. Смажимо на великому вогні до випаровування всієї рідини.
  4. Поки смажаться гриби, ріжемо цибулю невеликими кольцями.
  5. Моркву натираємо на крупній терці.
  6. Коли з грибів випарувалася вся рідина, додаємо до них нарізану цибулю. Якщо потрібно, додаємо ще трохи соняшникової олії і смажимо цибулю приблизно 2 хвилини, до прозорості.
  7. Потім сюди ж додаємо підготовлену моркву.
  8. Смажимо ще кілька хвилин, поки морква не стане м’якою.
  9. Наприкінці додаємо соль та перець за смаком і знімаємо з вогню.
  10. Грибам з овочами даємо охолонути.
  11. Крабові палички нарізаємо півкільцями.
  12. На блюдо викладемо остиглі смажені гриби з овочами, до них додаємо нарізані крабові палички і висипаємо банку кукурудзи.
  13. Салат перемішуємо.
  14. Готовий салат подаємо на блюді, прикрашеному листям салату.
Смачного!
Інші Закуски та салати
close

Будемо раді довгостроковій співпраці

Ваша Заявка успішно відправлена!

picture picture picture picture
Ми використовуємо файли cookie
Добре
close
Як ми використовуємо файли cookie
Файл cookie – це невеликий фрагмент тексту, що надсилається веб-переглядачу веб-сайтом, який ви відвідуєте. Він допомагає веб-сайту запам’ятати інформацію про ваше відвідування, зокрема вибрану мову й інші налаштування. Це може полегшити ваше наступне відвідування та зробити сайт кориснішим для вас. Файли cookie відіграють важливу роль. Без них користуватися Інтернетом було б значно складніше
Погоджуюсь
close
picture picture picture