Печериці нарізаємо пластинками. Порізані гриби кладемо на розпечену сковороду з невеликою кількістю соняшникової олії.
Смажимо на великому вогні до випаровування всієї рідини.
Поки смажаться гриби, ріжемо цибулю невеликими кольцями.
Моркву натираємо на крупній терці.
Коли з грибів випарувалася вся рідина, додаємо до них нарізану цибулю. Якщо потрібно, додаємо ще трохи соняшникової олії і смажимо цибулю приблизно 2 хвилини, до прозорості.
Потім сюди ж додаємо підготовлену моркву.
Смажимо ще кілька хвилин, поки морква не стане м’якою.
Наприкінці додаємо соль та перець за смаком і знімаємо з вогню.
Файл cookie – це невеликий фрагмент тексту, що надсилається веб-переглядачу веб-сайтом, який ви відвідуєте. Він допомагає веб-сайту запам’ятати інформацію про ваше відвідування, зокрема вибрану мову й інші налаштування. Це може полегшити ваше наступне відвідування та зробити сайт кориснішим для вас. Файли cookie відіграють важливу роль. Без них користуватися Інтернетом було б значно складніше