Закуски та салати
Різдвяні канапки з оселедцем
Інгредієнти
  • 450 г Філе оселедеця "Водный мир"
  • 3 шт. Картопля
  • 1 шт. Цибуля
  • 0,5 батона Хліб бородинський
  1. Картоплю добре миємо та запікаємо цілу зі шкіркою у фользі при 250 градусах. Тривалість запікання залежить від розміру картоплі – від 25 до 35 хв.
  2. Цибулю нарізаємо тоненькими кільцями та кладемо на хліб. Зверху додаємо шматочок оселедця та ще одне кільце цибулі.
  3. Канапки та нарізану човниками картоплю викладаємо на тарілку.
Інші Закуски та салати
close

Будемо раді довгостроковій співпраці

Ваша Заявка успішно відправлена!

picture picture picture picture
Ми використовуємо файли cookie
Добре
close
Як ми використовуємо файли cookie
Файл cookie – це невеликий фрагмент тексту, що надсилається веб-переглядачу веб-сайтом, який ви відвідуєте. Він допомагає веб-сайту запам’ятати інформацію про ваше відвідування, зокрема вибрану мову й інші налаштування. Це може полегшити ваше наступне відвідування та зробити сайт кориснішим для вас. Файли cookie відіграють важливу роль. Без них користуватися Інтернетом було б значно складніше
Погоджуюсь
close
picture picture picture