Закуски та салати
Брускетти з мідіями
Інгредієнти
  • 1 шт. болгарський перець
  • 50 г мідії в олії ТМ "Водний світ"
  • 40 г фета
  • 2 скибочки хліб
  • 1 гілочка базилік
  • за смаком сіль і чорний мелений перець

Приготування

  1. Перець кладемо на решітку, ставимо в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо до чорних підпалин, близько 30 хвилин.
  2. Поки печеться перець, розігріваємо на середньому вогні сковороду, злегка змащену оливковою олією. Кладемо шматки хліба товщиною близько 1,5 см (в ідеалі – чіабатта) і підсмажуємо їх по обидва боки, приблизно по 1-1,5 хвилини.
  3. Хліб перекладаємо на тарілку. Виймаємо перець з духовки і кладемо в щільний поліетиленовий пакет або в закритий контейнер. Закриваємо і залишаємо на 10 хвилин.
  4. По закінченню часу виймаємо перець, знімаємо шкірку, прибираємо насіння. Нарізаємо на невеликі шматки. Кладемо на хліб шматочки солодкого перцю, раскрошенную фету, горсточку мідій і гілочку базиліку.
Смачного!
Інші Закуски та салати
close

Будемо раді довгостроковій співпраці

Ваша Заявка успішно відправлена!

picture picture picture picture
Ми використовуємо файли cookie
Добре
close
Як ми використовуємо файли cookie
Файл cookie – це невеликий фрагмент тексту, що надсилається веб-переглядачу веб-сайтом, який ви відвідуєте. Він допомагає веб-сайту запам’ятати інформацію про ваше відвідування, зокрема вибрану мову й інші налаштування. Це може полегшити ваше наступне відвідування та зробити сайт кориснішим для вас. Файли cookie відіграють важливу роль. Без них користуватися Інтернетом було б значно складніше
Погоджуюсь
close
picture picture picture