Рис промийте, поки вода не стане прозорою. Залийте водою на 1,5 см вище рису. Щойно закипить, зменште вогонь, накрийте щільно кришкою та варіть 15 хв. Між каструлею та кришкою покладіть паперові рушники. Залиште хвилин на 10. Додайте рисовий оцет, перемішайте та поставте холонути.
Килимок для суші обгорніть харчовою плівкою. Покладіть на нього половину листа норі блискучою стороною донизу. Змоченими у воді руками викладіть рис на лист, рівномірно розподіліть, залишаючи один край норі (приблизно 1 см) вільним.
Переверніть лист рисом донизу. Крем-сир помістіть в кулінарний мішок і витисніть його рівною смужкою на норі, відступивши пару сантиметрів від краю листа, протилежного тому, де немає рису.
Біля смужки сиру покладіть шматочки сніжного краба, розрізаного навпіл. Поряд зі сніжним крабом викладіть авокадо та огірок, нарізані довгими брусочками.
Починаючи з краю, ближче до якого викладений сир, згорніть за допомогою килимка щільний рол (шар рису виявиться зовні).
На верх ролу тонким шаром розподіліть ікру та наріжте рол на 6-8 рівних шматочків.
Подаємо з соєвим соусом, маринованим імбиром і васабі.
Файл cookie – це невеликий фрагмент тексту, що надсилається веб-переглядачу веб-сайтом, який ви відвідуєте. Він допомагає веб-сайту запам’ятати інформацію про ваше відвідування, зокрема вибрану мову й інші налаштування. Це може полегшити ваше наступне відвідування та зробити сайт кориснішим для вас. Файли cookie відіграють важливу роль. Без них користуватися Інтернетом було б значно складніше