Закуски та салати
Японський салат кані з крабовими паличками
Інгредієнти
  • 1 шт. огірок
  • 1 шт. морква
  • 200 г охолоджених крабових паличок ТМ "Водный Мир"
  • 2 ст.л. несолодкого йогурту
  • 2 ст.л. рисового оцету або лимонного соку
  • 1 ст.л. кунжутного масла
  • 1 пучок салату айсберг

Приготування

  1. Наріжте моркву, огірок і крабові палички тонкою соломкою. Порвіть листя салату айсберг.
  2. Рівномірно змішайте інгредієнти, намагаючись не ламати соломку.
  3. Приготуйте заправку, змішуючи йогурт з рисовим оцетом або лимонним соком і кунжутним маслом.
  4. Заправте салат, зверху посипте насінням смаженого кунжуту.
Смачного!
Інші Закуски та салати
close

Будемо раді довгостроковій співпраці

Ваша Заявка успішно відправлена!

picture picture picture picture
Ми використовуємо файли cookie
Добре
close
Як ми використовуємо файли cookie
Файл cookie – це невеликий фрагмент тексту, що надсилається веб-переглядачу веб-сайтом, який ви відвідуєте. Він допомагає веб-сайту запам’ятати інформацію про ваше відвідування, зокрема вибрану мову й інші налаштування. Це може полегшити ваше наступне відвідування та зробити сайт кориснішим для вас. Файли cookie відіграють важливу роль. Без них користуватися Інтернетом було б значно складніше
Погоджуюсь
close
picture picture picture